21 Ağustos 2013 Çarşamba

Kazananlar: National Geographic Traveler 2013 Fotoğraf Yarışması

National Geographic Traveler - Gezi Dergisi Fotoğraf Yarışmasından dereceye giren fotoğraflar.

 Birincilik Ödülü: Brezilya Aquathlon (yüzme ve koşu) şampiyonluk 

 
 İkincilik Ödülü: yanlış Kiva de Fırtına -  fırtına bu dramatik görüntü oluştururken
 Üçüncülük: Gülümseyin - Çitalar Masai Mara milli park, Kenya turist aracın üzerine atladı.
Dördüncü: TataHonda mezhep.
Fotoğrafçı Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde Tatahonda adlı bir kapalı mezhep içinde alabilir. Bayanlar kendi dini töreni için hazırlanıyor.  

 Kiraz çiçeği Japanese.Cherry çiçeği Sakura Japon sembolik flower.There bir kiraz ağacı ve özellikle eski kiraz ağacında çeşitli vardır denir Edo-higan denilen birçok türde vardır.
 Guanjiang Shou
Guanjiang Shou grupları geleneksel halk din toplantılarında Tayvan her yerinden görülebilir Tayvan en popüler etkinliklerinden biridir. Kendi şiddetle boyalı yüzleri, çıkıntılı dişleri ve güçlü, koreografisini performansları ile kolayca tanınır,
 Kılık ustaları. Doğu Baykuş onlar gizlenmeyi en iyi ne yapıyor, gizli başkuş burada görülür. Daha iyi yırtıcı bu küçük kuşlar noktaya keskin bir göz var.
 gün batımında Piyano oyun
Bir gün sonunda Queenstown, Yeni Zelanda sokaklarında adrenalin dolu. Arka planda piyano sesi ile Sakinleştirici ve kederli sahne.
  Ren Geyiği Çocuk
Mikael Ande, Samiler ren geyiği çobanları bir çocuk, aşılar ve kesim için hayvanların yuvarlama uzun, soğuk bir gün sonra bir mola kapalı alır. Ren geyiği çobanları Çocuk bu hayvanların işlemek için öğrenmek ve bebeklikten gelişirler arazi - genç Mikael burada şimdiye kadar öğrenmek için umut olabilir daha doğanın yolları hakkında çok daha fazla biliyordu.
 Sudaki Kız
Bir bayan Bagan, Myanmar, 2013 yılında bir köy kadını nehirde su alır.
Günün bir diğer bakış açısı Balıkçı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder